Η εταιρία

Φροντίδα για το Περιβάλλον

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στην παροχή υπηρεσιών και στην εμπορία ειδικών μηχανημάτων προς τους οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης και ξενοδοχειακές μονάδες για περισσότερα από τριάντα χρόνια, με τον πλέον εξειδικευμένο μηχανολογικό εξοπλισμό.

Καθαρισμοί ακτών

Ειδικότερα διαθέτουμε ειδικά μηχανήματα για τον καθαρισμό των ακτών, απόλυτα κατάλληλα για την αναβάθμιση των παραλιακών περιοχών.

Προσφέρουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στον καθαρισμό των ακτών και την απομάκρυνση όλων των ξένων αντικειμένων από την ακτή όπως σκουπίδια, ξύλα, πλαστικά αποτσίγαρα, κουτιά κλπ.

Ο καθαρισμός των ακτών γίνεται από τα εξειδικευμένα εργοστασιακά μηχανήματα καθαρισμού ακτών Beach Tech, που διαθέτει η εταιρεία μας.

Αναβάθμιση παραλιών

Η εταιρεία μας διαθέτει τα πλέον σύγχρονα και κατάλληλα μηχανήματα καθαρισμού ακτών και είναι ο βασικός συνεργάτης στην αναβάθμιση και καθαρισμό των ακτών από μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες όπως: Grecotel, Kapsis Hotels, Atlantica Hotels, Aquila Hotels κ.α. καθώς και πλήθος μεγάλων τουριστικών Δήμων όπως: Ρόδου, Ρεθύμνου, Επανωμής, Χανίων και σε άλλες περιοχές όπως Χαλκιδικής, Εύβοιας, Κορίνθου, Χίου, Καβάλας, Πιερίας, Θεσπρωτίας, Καλαμάτας, Επιδαύρου, Κεφαλληνιάς, Κέρκυρας, Ζακύνθου κ.α.

Αντιπροσωπείες

Η ECO-TECH είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος Ελλάδος και Κύπρου της KASSBOHRER GELANDEFAHRZEUG AG GERMANY για το σύνολο των μηχανημάτων που κατασκευάζει o γερμανικός οίκος.

Από το 2004 η εταιρεία συνεργάζεται στην Ελλάδα με την Ιταλική εταιρεία PALAZZANI που κατασκευάζει αρθρωτούς φορτωτές.

Από το 2006 η ECO-TECH είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος Ελλάδος της Γερμανικής εταιρείας BOSCHUNG – KUPPER WEISSER, μια από τις μεγαλύτερες εξειδικευμένες εταιρείες στην κατασκευή μηχανημάτων αποχιονισμού Αεροδρομίων και Οδικών Δικτύων.

Πιστοποίηση Ποιότητας

Η παροχή υπηρεσιών καθαρισμού ακτών των πελατών μας γίνεται με Πιστοποίηση Ποιότητας ISO 9001:2000 που διαθέτει η εταιρεία μας, γεγονός που αναδεικνύει την αυξημένη ευθύνη, ποιότητα και αξιοπιστία των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Αποκλειστικοί Αντιπρόσωποι Ελλάδος

Copyright 2022 ECO-TECH - Designed by Minimal.gr