Οι Υπηρεσίες μας

Καθαρισμοί Ακτών

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στην παροχή υπηρεσιών και στην εμπορία ειδικών μηχανημάτων προς τους οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης και ξενοδοχειακές μονάδες για περισσότερα από είκοσι πέντε χρόνια, με τον πλέον εξειδικευμένο μηχανολογικό εξοπλισμό.

Προσφέρουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στον καθαρισμό των ακτών και την απομάκρυνση όλων των ξένων αντικειμένων από την ακτή όπως σκουπίδια, ξύλα, πλαστικά αποτσίγαρα, κουτιά κλπ.

Ο καθαρισμός των ακτών γίνεται από τα εξειδικευμένα εργοστασιακά μηχανήματα καθαρισμού ακτών Beach Tech, που διαθέτει η εταιρεία μας.

Αποχιονισμοί

ECO-TECH δραστηριοποιείται στην παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου Αποχιονισμού και Διασποράς άλατος, εξυπηρετώντας, στον τομέα του αποχιονισμού, Αεροδρόμια, Αυτοκινητόδρομους, Νοσοκομεία, Δημόσιες Υπηρεσίες, Περιφέρειες, Ο.Τ.Α. κτλ.

Υπηρεσίες Περιβάλλοντος

Παράλληλα η ECO-TECH δραστηριοποιείται στην παροχή υπηρεσιών κοπής χόρτων, εξυπηρετώντας, Αεροδρόμια, Αυτοκινητόδρομους, Δημόσιες Υπηρεσίες, Περιφέρειες, ΟΤΑ κτλ.

Διαθέτουμε χορτοκοπτικούς βραχίονες οι οποίοι είναι οι πλέον σύγχρονοι και εξελιγμένοι με δυνατότητα κοπής και αναρρόφησης χόρτων.

Παράλληλα, στις εγκαταστάσεις μας λειτουργεί πλήρως εξοπλισμένο συνεργείο επισκευής και συντήρησης οχημάτων.

Copyright 2022 ECO-TECH - Designed by Minimal.gr